The Aesculap Academy Website is not supported by your browser. In order to use the Aesculap Academy Website in its full functionality, we kindly ask you to download a current browser version (Firefox, IE, Chrome).

Un utilizator cu aceste date a fost deja inregistrat!
Acest curs a fost adaugat la favorite.
Acest curs a fost eliminat din favorite.
Va rugam sa va inregistrati pentru a va putea gstiona favoritele.
{ "WRONG_PASSWORD_REPEAT": "Parola initiala si cea repetata nu se potrivesc.", "NO_SEARCH_RESULTS": "Nu exista rezultate conform cautarii." }
??????

Romania

Romania

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a Asociatiei Aesculap pentru Educatie

Draga utilizator,
Protectia datelor este foarte importanta pentru noi si trebuie luata in serios. Asociatia Aesculap pentru Educatie incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorii site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ in niciun mod. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care prelucram datele dumneavoastra personale. Politica noastra de confidentialitate se completeaza cu Termenii de Utilizare a site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie.
Administratorul site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie si partea responsabila cu privire la legile romane privind protectia datelor:
Asociatiei Aesculap pentru EducatieRemetea Mare nr 636, DN6, KM546, Jud Timis, Romania
Tel: +40 372 566 401
Fax: +40 256 284 907
E-mail: adela.teodorescu@bbraun.com
 

1. Informatii generale cu privire la protectia datelor cu caracter personal
Colectam, procesam si utilizam datele personale in cadrul Asociatiei Aesculap pentru Educatie in conformitate cu legislatia romana, respectiv in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 Asociatia Aesculap pentru Educatie are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de catre utilizatori.
Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Asociatiei Aesculap pentru Educatie informatii si servicii de cea mai buna calitate.
Asociatia Aesculap pentru Educatie nu va transmite datele personale ale utilizatorilor catre terteparti din afara grupului B. Braun in scopuri publicitare sau de marketing fara consimtamantul utilizatorului.
In cadrul companiei noastre, conformitatea cu cerintele legale si cu aceasta declaratie este monitorizata de Ofiterul Intern de Protectie a Datelor. Intreaga Echipa a Asociatiei Aesculap pentru Educatie a fost instruita cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si trebuie sa respecte regulamentul de protectie a datelor.

2. Tipul si modalitatea de utilizare a datelor. Scopul Colectarii
Folosim datele personale exclusiv pentru a va facilita utilizarea serviciilor de internet oferite de site-ul Asociatiei Aesculap Pentru Educatie, pentru a oferi detalii grupului tinta si a informa electronic despre cursurile si serviciile oferite.

3. Pastrarea datelor personale
3.1. Informatii obligatorii
Pentru a face utile functiile pe site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie, este necesar sa introduceti anumite date cu caracter personal pe care le procesam si le stocam. Puteti accesa datele in orice moment in sectiunea „Academia Mea”. Daca doriti ca profilul si datele dumneavoastra sa fie sterse, va rugam sa trimiteti un email la "adela.teodorescu@bbraun.com", deoarece accesul la sectiunile personalizate ale site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie este revocat in momentul in care datele sunt sterse.
Urmatoarele date trebuie furnizate la inregistrare:
- adresa de e-mail
- nume utilizator
- parola
- forma de adresare
- prenume
- nume
- numele strazii
- numarul strazii
- cod postal
- oras
- tara
 
NB: Din motive de securitate, datele de autentificare (nume utilizator si parola) nu trebuie date altor persoane. Angajatii nostri nu va vor cere aceste date. Va rugam sa pastrati secret aceste date si sa nu le transmiteti altora. Parola Personala trebuie sa aiba cel putin 8 caractere si sa contina litere mici si majuscule. Pentru a mari securitatea parolei, va recomandam sa includeti numere si caractere speciale. Decizia cu privire la alegerea parolei este parte din responsabilitatea dumneavoastra ca utilizator al site-ului nostru.

4. Stergerea datelor personale
Pastram datele dumneavoastra atata timp cat este necesar si este permis de reglementarile legale si/sau ca parte a relatiei noastre de afaceri si atata timp cat utilizati serviciile Asociatiei. Daca doriti ca profilul dumneavoastra sa fie sters, va rugam sa trimiteti un e-mail la „adela.teodorescu@bbraun.com”deoarece accesul la sectiunile personalizate ale Asociatiei Aesculap pentru Educatie este revocat in momentul in care Utilizatorul isi anuleaza contul sau datele acestuia sunt sterse.


5. Cursuri
Dupa inregistrarea ca utilizator al site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie, aveti posibilitarea sa accesati cursurile online sau sa le stocati intr-un cos de cumparaturi, care pot fi accesate in orice moment din tab-ul Academia mea.


6. Stiri si statusul e-mail-urilor
Site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie trimite informatii cu privire la cursuri si e-mail-uri (denumite in continuare „mesaje”) tuturor membrilor Asociatiei Aesculap pentru Educatie. Site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie utilizeaza aceste mesaje pentru a va informa cu privire la cursuri si ultimele evolutii ale companiei si pentru a transmite anumite date personale.
Va puteti retrage in orice moment accesand profilul dumneavoastra in sectiunea „Academia mea”.
 

7. Securitate
Am luat masuri de precautie substantiale pentru a proteja securitatea datelor dumneavoastra ca utilizator al site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie. Folosim standardul SSL (secure sockets layer) pentru a codifica datele stocate in sectiunile personalizare ale site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie. Sistemele noastre IT sunt echipate la standarde inalte impotriva pierderilor datelor personale si abuzurilor. Pentru a proteja datele personale impotriva accesului neautorizat, veti fi deconectat automat de pe site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie dupa 60 de minute de inactivitate.


8. Linkuri
Aceasta politica de confidentialitate se aplica tuturor datelor colectate si procesate de catre site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie. Site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie poate contine, de asemenea linkuri catre alte site-uri. Nu ne asumam responsabilitatea pentru prelucrarea datelor de catre operatorii altor site-uri. La parasirea site-ului Academiei va recomandam sa intrebati toti operatorii site-urilor legate de politicile de protectie a datelor.


9. Inregistrarea fisierelor
Folosim adrese IP pentru a analiza tendinte, a gestiona site-ul, a imbunatati utilizarea site-ului si pentru a colecta o serie de date demografice generale.
Va sfatuim ca, in plus fata de datele introduse, sa stocati de asemenea si adresa IP pe care ati folosit-o pentru a vizita portalul nostru, si ca aceste date pot fi utilizate.
Nu folosim adresele IP pentru alte scopuri, ele sunt inregistrate in scopuri preventive si ne asigura ca adresa nu poate accesata de alt utilizator al Academiei.


10. Drepturile de confidentialitate ca „subiect de date”
Ca „subiect de date” aveti urmatorele drepturi vis-a-vis de Asociatia Aesculap pentru Educatie:
- de a solicita informatii de la o parte responsabila cu privire la datele pastrate referitoare la persoana dumneavoastra, originea datelor si in scopul pastrarii datelor;
- de a corecta acuratetea datelor stocate;
- de a solicita stergerea datelor ca nu mai sunt necesare
- de a revoca acordul dumneavoastra in orice moment cu privire la prelucrarea oricaror din datele dumneavoastra personale cu exceptia cazului in care acest lucru este impus de o reglementare legala care are prioritate sau este direct necesara pentru a  procesa o relatie contractuala existenta.


11. Contactul pentru protectia datelor
Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti contacta direct responsabilul pentru protectia datelor, care va poate ajuta cu informatii sau care poate prelua reclamatiile dvs.

Angelica Marcu
Responsabilul cu protecția datelor
E-mail: angelica.marcu@bbraun.com


12. Accesul la politica de confidentialitate
Puteti descarca aceasta politica de confidentialitate de pe site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie, sectiunea „Politica de confidentialitate”.
Prin înregistrarea pe site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie sau prin folosirea site-ului fără a se înregistra, utilizatorul este de acord cu termenii acestei „Politici de confidentialitate”.
Asociatia Aesculap pentru Educatie isi rezerva dreptul de a modifica ocazional această politică şi sfatuieste utilizatorii să revina pe această pagină pentru a o consulta în mod periodic.
Folosirea serviciilor Asociatiei Aesculap pentru Educatie se consideră a fi acordul utilizatorilor privind această politică şi a eventualelor modificări care îi vor fi aduse.


13. Ghid de utilizare a site-ului Asociatiei Aesculap pentru Educatie:
- Exprimati-va opinia intr-un limbaj adecvat. Ramaneti obiectiv si abtineti-va de la abuzul personal;
- Abtineti-va de la postari cu continut discriminatoriu, rasist, ofensator, caracter comercial sau linkuri catre site-uri cu astfel de continut
-  Pastrati mesajele concis si postati imagini doar daca este absolut necesar
-  Nu postati informatii private despre alte persoane cum ar fi: nume, adrese, numere de telefon sau adrese de mail.
-  Respectati drepturile tertilor (in special cele privind confidentialitatea, protectia datelor si drepturile de autor) daca intentionati sa publicati mesajele pe care le-ati primit sau articolele de la alti autori, sau daca intentionati sa publicati postari pe forum intr un alt mod. Va rugam sa considerati ca sunteti raspunzator daca incalcati drepturile tertilor.
 
14. Drepturile si obligatiile site-ului gazda:
- Site-ul gazda poate pastra si edita postari forum, inchide sau sterge subiecte si postari. 
- Oricine incalca regulile de participare la discutiile de grup sau principiile generale de etica isi poate pierde dreptul de de a accesa site-ul
- Site-ul gazda nu este responsabil pentru acuratetea juridica a postarilor si continutul linkurilor atasate.
 

Cursuri Globale Cursuri Globale

Contact

Contact

Asociatia Aesculap Pentru Educatie

Strada Izvor nr. 92-96

Bucuresti/Romania

Telefon: 021 231 15 37

Fax: 021 231 15 36

E-Mail: adela.teodorescu@bbraun.com

{ "NO_ERA_ID": "Enter ERA ID", "NO_ERA_ID_ELEMENT": "Enter ERA ID element", "MSG_EVENT_NO_RIGHT": "You don't have the necessary rights to edit this course.", "MSG_LOGIN_WARNING": "Ihre Anmeldung ist fehlgeschlagen!
\n Bitte pr\u00fcfen Sie Anmeldename und Passwort." }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]", "[VA]": "[VA]", "[CO]": "[VA]", "[Fachbereich]": "", "TESTTEST1": "", "TESTTEST2": "", "TESTTEST3": "", "TESTTEST4": "", "[Sparte]": "", "[TestSparte1]": "", "[TestSparte2]": "", "[VA ID]": "[]", "[Title]": "", "[UserId]": "", "[LoggedIn]": "", "[UserName]": "", "[UserDataName]": "" }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]" }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]", "[VA]": "[VA]", "[Suche]": "[Suche]", "Stichwort": "" }

As part of an Aesculap Academy course your account has already been created. Do you wish to activate your account now? You will receive an e-Mail including an activation link shortly. If you should not receive an e-Mail within the next 48 hours, please check your spamfilter or contact us directly.

{ "ROOT_PATH" : "", "BUTTON_OK": "De acord", "BUTTON_CANCEL": "Anulati", "NOT_ACCEPTED_TERMS_CONDITIONS": "Nu ati acceptat termenii si conditiile.", "NOT_ACCEPTED_DATA_USE": "Nu ati acceptat utilizatea datelor." }