The Aesculap Academy Website is not supported by your browser. In order to use the Aesculap Academy Website in its full functionality, we kindly ask you to download a current browser version (Firefox, IE, Chrome).

Un utilizator cu aceste date a fost deja inregistrat!
Acest curs a fost adaugat la favorite.
Acest curs a fost eliminat din favorite.
Va rugam sa va inregistrati pentru a va putea gstiona favoritele.
{ "WRONG_PASSWORD_REPEAT": "Parola initiala si cea repetata nu se potrivesc.", "NO_SEARCH_RESULTS": "Nu exista rezultate conform cautarii." }
??????

Romania

Romania

Termeni si conditii

Termeni și condiții generale
 

1. Înregistrare
Înregistrarea se efectueaza prin intermediul formularului publicat pe site – ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie completat de catre participant prin e-mail, fax, sau online si constituie un acord ferm de a intra într-un contract de servicii cu Asociatia Aesculap pentru Educație.
Contractul de servicii nu va intra în vigoare si deci nu va produce efecte juridice până in momentul in care participantul nu primeste confirmarea scrisa din partea Asociatiei. Acceptarea din partea Asociatiei Aesculap pentru Educatie a particparii la eveniment constituie acordul de colaborare.
Toate înregistrările vor fi introduse în ordinea recepționării.
Plata taxei de participare trebuie făcută înainte de eveniment în termen de 14 zile de la data facturării.
Dacă taxa de participare nu este achitata la termen, ne rezervăm dreptul de a distribui locul rezervat in prealabil catre o alta parte interesata.

2. Politica de anulare
Participantul are dreptul de a anula inregistrarea efectuata privind evenimentul sustinut si organizat de catre Asociatia Aesculap pentru Educatie  in urmatoarele conditii:

2.1. daca anularea este facuta cu 28 de zile sau mai mult  inainte de inceperea evenimentului (fara a se include ziua evenimentului), taxa de participare va fi rambursata in integralitate participantului.

2.2. daca anularea este efectuata in intervalul 15-27 de zile (fara a se include ziua evenimentului) înainte de începerea seminarului, Asociatia Aesculap pentru Educatie va ofera valoarea taxei de creditare pentru un alt eveniment.
Dacă acest lucru nu este acceptat de catre participant, taxa de participare va fi rambursata partial, in sensul ca Asociatia Aesculap pentru Educatie isi rezerva dreptul de a percepe o taxă de administrare de 10% din taxa de participare.

2.3. daca anularea este efectuata in intervalul 14 -7 zile înainte de eveniment, (fara a se include ziua evenimentului), Asociatia Aesculap pentru Educatie isi rezervă dreptul de a percepe pana la 50% din taxa de participare.
Taxa de participare nu se returnează pentru anularea efectuata dupa perioada prevazuta la 2.3. sau in caz de neparticipare.

3. Modificări ale evenimentului
Asociatia Aesculap pentru Educatie are dreptul de a face oricând modificări minore cu privire la instructori, datele si locul de desfășurare, sau program, cu conditia de a notifica participantilor aceste modificari.
 
4. Dreptul de anulare
Asociatia Aesculap pentru Educatie are dreptul de a anula evenimentul în anumite situații, dar mai ales în cazul în care:
- nu este atins numărul minim de participanți
– numar anuntat pe site-ul Asociatiei Aesculap pentru Educatie;
- s-au schimbat alte condiții esențiale pentru desfășurarea evenimentului.
In aceste situații taxele pecepute care au fost deja achitate vor fi rambursate integral. Orice cerințe suplimentare, în special pentru despăgubiri, sunt excluse.

5. Responsabilitatea pentru conținutul cursului
Cu toata grija avută în selectarea personalului nostru de training, nu putem fi trași la răspundere pentru conținutul cursului sau materialele de instruire. De asemenea, subliniem faptul că materialele de formare reprezinta materiale confidentiale puse doar la dispozitia participantilor la evenimente si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind legea dreptului de autor.
 
6. Răspundere
Asociatia Aesculap pentru Educatie nu va fi responsabila pentru evenimentele de forta majora. Aceasta include si orice reglementari neconținute de termenii şi condițile prezente.
Cu toate acestea, Asociatia Aesculap pentru Educatie este responsabila pentru neglijența și încălcarea gravă a obligațiilor contractuale, în limita valorii taxei de participare.
De asemenea, Asociatia Aesculap pentru Educatie este responsabila pentru garanțiile exprese oferite participantilor precum și pentru indeplinirea serviciilor la care s-a obligat.

Cursuri Globale Cursuri Globale

Contact

Contact

Asociatia Aesculap Pentru Educatie

Strada Izvor nr. 92-96

Bucuresti/Romania

Telefon: 021 231 15 37

Fax: 021 231 15 36

E-Mail: adela.teodorescu@bbraun.com

{ "NO_ERA_ID": "Enter ERA ID", "NO_ERA_ID_ELEMENT": "Enter ERA ID element", "MSG_EVENT_NO_RIGHT": "You don't have the necessary rights to edit this course.", "MSG_LOGIN_WARNING": "Ihre Anmeldung ist fehlgeschlagen!
\n Bitte pr\u00fcfen Sie Anmeldename und Passwort." }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]", "[VA]": "[VA]", "[CO]": "[VA]", "[Fachbereich]": "", "TESTTEST1": "", "TESTTEST2": "", "TESTTEST3": "", "TESTTEST4": "", "[Sparte]": "", "[TestSparte1]": "", "[TestSparte2]": "", "[VA ID]": "[]", "[Title]": "", "[UserId]": "", "[LoggedIn]": "", "[UserName]": "", "[UserDataName]": "" }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]" }
{ "[Domain]": "[AAKRO]", "[Sprache]": "[ro]", "[VA]": "[VA]", "[Suche]": "[Suche]", "Stichwort": "" }

As part of an Aesculap Academy course your account has already been created. Do you wish to activate your account now? You will receive an e-Mail including an activation link shortly. If you should not receive an e-Mail within the next 48 hours, please check your spamfilter or contact us directly.

{ "ROOT_PATH" : "", "BUTTON_OK": "De acord", "BUTTON_CANCEL": "Anulati", "NOT_ACCEPTED_TERMS_CONDITIONS": "Nu ati acceptat termenii si conditiile.", "NOT_ACCEPTED_DATA_USE": "Nu ati acceptat utilizatea datelor." }